wndrlnd

Lankadt szerelem (avagy a merevedési zavar okai)

Van egy Matthew nevű brit pasi, aki amolyan coachként segít nők párkapcsolati kérdéseiben. Egyik “tecső” előadásán említette, hogy azok a szingli lányok akik egyáltalán randiznak és lépnek a párkapcsolati ügyek terén sokkal inkább tettre készen menőbbek, mint azok akik otthon ülnek és keservesen fagyit eszikélnek. Hát pajtás had mondjak valamit erre: Fagyi bármilyen formájában jó, finom,… Tovább »

párkapcsolati sikertelenség fáradtsághoz vezet

Szerettem volna verset, rímet írni a témáról, ami most foglalkoztat, de tehetség híján mégsem erőltetném. Valami ilyesmi refrénje lett volna, hogy: Az ég kék a kedvem halott, nem éneklem többé a dalod.A párkapcsolati sikertelenség el tud vezetni a tökéletes érzelemmentességig, a tűz teljes kihalásáig. Ha a semmi, mint érzés megjelenik, akkor mi a teendő?! Felkeresni pszichológust,… Tovább »

Hívj el randizni

Egy pár hónapja ismerem őt. Még Alira várva időszakból. Az egyik Sanyi a koncertről. Fontos megjegyeznem, hogyan kezdődött a beszélgetésünk: Nem volt ülőhely sajnos így a terem legjobb pontjának a hangosító pultnak támaszkodva ácsorogtam. Mivel mosdóba kellett mennem megkértem Csabát, aki a jobb oldalamon ácsingózott pihenve, hogy itt lesz-e még kb 15 perc múlva, mert… Tovább »

All the single ladies

Izgalommal teli, gyönyörű napok várnak rám. Na ide azt a sok koncertes, utcán mászkáló fiút, akiket a “párkapcsolatomban” nem ismerhettem meg igazán! Most, hogy ismét szingli lettem, ideje lenne nézelődni pasi téren. Nem is tétováztam, irány az én jól megszokott kis vegyes baráti köröm, akikkel a hangulat mindig remek. Nevetés, táncolás, hahotázás. Alig, hogy megérkezünk… Tovább »

Viszlát

Izgulok. Ha megkapja a vízumot, akkor egészen 10 napig együtt leszünk. Összezárva. Ez több, mint az elmúlt három, négy napos randik. Ráadásul már két hónapja nem is láttam élőben. Ő nyugodt, én pörgök. Tuti nem fogunk jókat beszélgetni, tuti nem akar a csapongós énemmel BudapEstben lézengeni….vagy valójában én nem akarom? Valami nem klappol. Jön, és nem… Tovább »

Nasilsin?

Vártam, hogy mehessek én hozzá, megnézzem, hogy hol él, újra összebújhassunk, nevessünk, ismerkedjünk. A kíváncsiságom hajtott egyedül és egy olyan érzés, hogy meglátogatom ezt a fantasztikus embert, aki ilyen nagy hatással van rám. Elvárások nélkül, úgy voltam vele, hogy “hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának”.   Bátor voltam és izgatott. Törökország  leginkább a katasztrófa… Tovább »

nem vagyok szerelmes

Randiztam randioldalról. Ismét. Éljen cupido. Kávéztunk. Őszintén szólva jól is esett a délutáni kávézás, mert az előző este bulikába torkollott, így nem voltam túl üde. Hagytam had beszéljen, de valamennyire igyekeztem fókuszálni, hisz tényleg érdekel mi történik az emberekkel úgy általában. Kivéve akkor, ha egy olyan randin veszek részt, ahol a srác csak olyan 40%… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!