wndrlnd

Lankadt szerelem (avagy a merevedési zavar okai)

Van egy Matthew nevű brit pasi, aki amolyan coachként segít nők párkapcsolati kérdéseiben. Egyik “tecső” előadásán említette, hogy azok a szingli lányok akik egyáltalán randiznak és lépnek a párkapcsolati ügyek terén sokkal inkább tettre készen menőbbek, mint azok akik otthon ülnek és keservesen fagyit eszikélnek. Hát pajtás had mondjak valamit erre:

 1. Fagyi bármilyen formájában jó, finom, kellemes, hűsítő. Hidd el, nem keservesen eszikélnek.

  http://https://www.youtube.com/watch?v=8jzyXm4i1Ow

 2. Biztosan meg van az oka a szingli lányoknak az otthon ücsörgésre, hiszen könnyen lehet, hogy nem akarnak minden jött menttel ismerkedni, és mert egyszerűen idő kell nekik a számtalan sikeres vagy leginkább sikertelen kapcsolat után. Nézzük is részletesebben:

  Ali-s írásomban már pedzegettem a be nem teljesült szex témát, de mintha ide aktuálisabb lenne. Szóval van egy egymáshoz vonzódó férfi és egy  nő. A nő bájait bedobva, ruháit óvatosan ledobva szexuális aktus részese lenne de egyedül marad az akcióban, mert a férfinak nem áll fel a fallosza. Értetlenség – nem tetszem neki biztosan – kérdéshalmaz a fejben, kellemetlenség, türelem ami ilyenkor előjön. – Oh, biztosan valami bántja, nem érzi jól magát, vagy túl sokat ittunk….Felmerülhetnek ezek az állítások, valamely férfinél biztosan befolyásoló tényező az alkohol, a fáradtság és így tovább. De, hogy jóformán minden  harmadik pasinál?? Gyakori probléma a kapcsolat kialakulását illetően a merevedési zavar. 

  Úgy hiszem első sorban a teljesítés kényszer áll a háttérben a pasiknál. Az, hogy ne okozzon csalódást, sokáig bírja, minden finoman menjen. Ezen talán csajok részéről a bizalom kiépítése, ráhangolódás segítene. Mondjuk csajok is szoktunk elmélkedni az ágyban (legalábbis velem már előfordult), hogy kihúztam e a vasalót, vagy vajon mikor locsoltam meg ott azt a kaktuszt utoljára…ha nem vagyunk topon teljes egészében a másikra koncentrálva.

  Aztán lelki okai is lehetnek persze, de azt emelném ki, hogy az elutasítástól fél, hogy nem alakul ki a kapcsolat, hiszen a nők is keresik a tökéletest, újat, jót, jobbat. Kicsinek találja a nemi szervét, szégyelli esetleg. Csalódások maradványa. 

  A könnyen elérhető pornográfia. Nincs állandó partner, marad a maszturbáció. Na de az erotikától távol álló, mechanikus módon, állandóan az arcra kiverő pózok és egyéb szuper extra dugások láttán úgy gondolom a pasi agyában megmarad ez a kép, amitől izgalomba jön, és szinte csak ez a fajta vizualitás tud örömet nyújtani, egyáltalán felizgatni. 

  Intimitás hiánya. Vagyis az intimitás szükségtelenné válása. A szeretet éhség hiánya. 
  A férfi-női  szerepek elmosódása. Nőies férfiak. Erős egyéniségek, tudatosság, karrier, egyedüliség kialakítása. Női finomság, alárendeltség eltűnése. Maximalista nők. A férfi valóban a kereső, erős, családját eltartani képes ember? A társadalmi változásoknak köszönhetően nem kimondottan. Ha komolyabban nézzük, akkor félelmet válthat ki a már már szükségtelenné válás, vagy éppen az életben nehezen boldogulás érzés a férfiban. 

  A merevedési zavar hátterében nem csak pszichés okok lehetnek. Igaz, hogy a csap vizünk iható, és ellenőrzött, de a női hormonok (pl fogamzásgátló tabletták, egyéb gyógyszer maradványok) ahogy távoznak a szervezetből a csatorna rendszeren keresztül bekerülhetnek a vizekbe, úgy az ivóvízbe is. Ki tudja…

  Mivel segíthet a nő ilyen helyzetben? Kedvességgel, bizalommal….fogalmam sincs….Valójában csak fel szerettem volna sorolni pár dolgot, hogy miért is nincs kedve a randizgatáshoz a fagyit evő szinglinek, ha újra és újra ugyanaz fogadja. A lankadt szerelem.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!